MHR LEZZET : PRATİK TİREMUSU



Mazemeler :
  • 1 adet kakaolu pandispanya
  • 1 su bardağı hazırlanmış Nescafe
  • 1 adet muz
  • Kakao
Muhalebisi için :
  • 1 kutu labne peyniri
  • 2.5 bardak süt
  • 3 çorba kaşığı un
  • 3 çorba kaşığı toz şeker
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1 paket beyaz Çikolata
Hazırlanışı :

Hazır aldığımız pandispanyamızı ikiye bölüyoruz. Böylelikle elde ettiğimiz dört parçamızı nescafeyle ıslatıyoruz. Bu arada bir yandan muhallebimizi hazırlamak için süt,un, tozşeker ve yumurta sarısını ocakta kaynayana kadar pişiriyoruz. Ocağı kaptıktan sonra sıcağı sıcağına beyaz çikolatamızı ilave ediyoruz. Soğuduktan sonra ise labnemizi ekleyerek kremamızı hazırlıyoruz. Pandispanyamızın aralarını muhalebimizle dolduruyoruz ve üzerine kakao serperek, muz dilimleriyle süslüyoruz. Afiyet olsun..."

             DAHA FAZLASI İÇİN : MHR LEZZET

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder